Ανταγωνισμός

Στη SupFolio, διασφαλίζουμε ότι κάθε επιχείρηση έχει πρόσβαση μόνο στους δικούς της προμηθευτές. Προσφέρουμε μια εξατομικευμένη και αποκλειστική εμπειρία όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται και να αλληλεπιδρούν με τους προμηθευτές τους μέσω μιας ασφαλούς και ιδιωτικής πλατφόρμας.

 B2B Μηχανισμός Ελέγχου

Η προσθήκη μιας Εταιρείας στη λίστα Προμηθευτών ενός χρήστη απαιτεί είτε ο χρήστης να προσθέσει τον προμηθευτή και ο προμηθευτής να αποδεχτεί το αίτημα είτε από τον προμηθευτή να προσκαλέσει τον χρήστη να δεχθεί την Εταιρεία στους προμηθευτές της και ο χρήστης να το αποδεχτεί.

 Τιμές

Για να έχει πρόσβαση ένας πελάτης στις τιμές, η προμηθεύτρια εταιρεία πρέπει να παρέχει τον τιμοκατάλογο, όπως και στην πραγματική αγορά. Αν και δεν είναι απαραίτητο ένας Προμηθευτής να έχει Τιμές B2B στην Πλατφόρμα για να τις χρησιμοποιήσει, ο πελάτης μπορεί να τοποθετήσει μόνο ποσότητες.

 Προσανατολισμός στο Προμηθευτή

Η προσέγγισή μας επικεντρώνεται στον προμηθευτή και όχι στο προϊόν. Ως αποτέλεσμα, η πλατφόρμα μας δεν ενθαρρύνει συγκρίσεις μεταξύ προμηθευτών ή τιμών. Η στρατηγική μας είναι να παρέχουμε μια πιο προσωπική και εστιασμένη στις σχέσεις εμπειρία.

 Χαρακτηριστικά Πλατφόρμα

Προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες δυνατότητες του χονδρικού εμπορίου, όπως εξατομικευμένους και πολλαπλούς τιμοκαταλόγους, εμπορικές πολιτικές, ομάδες πελατών, Περιπτώσεις ιδιωτικών ετικετών και πολλά άλλα, καλύπτοντας, αν όχι όλες, τις περισσότερες Απαιτήσεις.