Ακύρωση Προϊόντος

Μπορείτε να ακυρώσετε ένα στοιχείο από την παραγγελία που έχει ήδη υποβληθεί. Για μια παραγγελία που αποτελείται από ένα μόνο είδος, ολόκληρη η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Αποστολές Προϊόντων

Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους αγοραστές να επιλέξουν τον τρόπο παραλαβής της Παραγγελίας τους, σύμφωνα με τη διαθέσιμες Επιλογές του Προμηθευτή.

Eντοπισμός τοποθεσίας

Αυτόματη ανίχνευση της τοποθεσίας του χρήστη και προβολή Προμηθευτών σε συγκεκριμένη γεωγραφική απόσταση επιτρέπουν τη συνδεσιμότητα και την ευκολία των αγορών.

Ενοποιημένη Παραγγελία

Είτε τοποθετείτε παραγγελίες σε διάφορους προμηθευτές σε μια απρόσκοπτη διαδικασία είτε εστιάσετε σε έναν προμηθευτή κάθε φορά, η παραγγελία χωρίζεται και πηγαίνει στη σωστή εταιρεία.

Επίβλεψη παραγγελίας

Μέσα από την εφαρμογή η Πλατφόρμα δίνει ένα επιπλέον ζευγάρι μάτια στον αγοραστή, μπορείτε πλέον να παρακολουθείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας και να γνωρίζετε πότε πρέπει να είστε έτοιμοι να τη λάβετε.

Λίστα Αγαπημένων

Δημιουργήστε Λίστες με τα αγαπημένα/συχνά Προϊόντα που αγοράζει η Επιχείρηση σας, κάνοντας πιο εύκολη τη Διαχείριση των αγορών σας. Το ίδιο κάνετε και για τους Προμηθευτές σας.

Επανάληψη Παραγγελίας

Επαναλάβετε τις παραγγελίες που έχετε τοποθετήσει στον Προμηθευτή σας εύκολα και με ένα Κλικ.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ο αγοραστής μπορεί να ακυρώσει ολόκληρη τη παραγγελία ή ένα μόνο είδος από την παραγγελία.

Επιστροφές

Οι αγοραστές μπορούν να ζητήσουν να επιστρέψουν Προϊόντα από μία παραγγελία που έχουν κάνει από τον Προμηθευτή τους.

Διαχείριση Logistics

Διαχειριστείτε τις παραδόσεις των παραγγελιών σας, είτε Ενημερώνοντας τις μεταφορικές Εταιρείες είτε το δικό σας προσωπικό παράδοσης.

Διαχείριση παραγγελίας

Οι Εταιρείες-Προμηθευτές μπορούν να προσαρμόσουν μια παραγγελία εάν ένα προϊόν δεν είναι διαθέσιμο ζητώντας την έγκριση του αγοραστή.

Διαχείριση παραλαβών

Δίνεται η δυνατότητα για να επιτρέπεται η αυτοπαραλαβή εμπορευμάτων (από το Πελάτη) από τις εγκαταστάσεις τις Εταιρείας.

Χρονοδιάγραμμα Παραδόσεων

Οι Προμηθευτές μπορούν να ορίσουν την ημερομηνία και την ώρα που μπορούν να παραδόσουν τα εμπορεύματα (Δρομολόγιο Φορτηγού).

Πάνελ Διαχείρισης

Κάθε Εταιρεία μπορεί να δει τον συνολικό αριθμό παραγγελιών που ελήφθησαν/ενεργές/παραδόθηκαν μαζί με το γράφημα πωλήσεων και άλλα.

Μαζική Εισαγωγή/Εξαγωγή

Βολική εισαγωγή/εξαγωγή τεράστιων αρχείων δεδομένων που περιλαμβάνουν καταλόγους κατηγοριών, εμπορικών σημάτων και πολλά άλλα, σε μορφή CSV διευκολύνοντας την Εταιρεία για εύκολη διαχείριση αποθέματος.

Αναφορές

Η πρόσβαση σε πλήθος αναφορών σχετικά με τις πωλήσεις, το απόθεμα προϊόντων, την κατάσταση των αποθεμάτων και την απόδοση του προϊόντος παρέχει μια βαθιά εικόνα και καλύτερο σχεδιασμό.

Διαχείριση Ακυρώσεων

Τα αιτήματα ακύρωσης παραγγελιών σε οποιοδήποτε στάδιο, πριν ή μετά την πληρωμή, είναι διαχειρίσιμα με εύκολη τήρηση αρχείου αποθέματος και ομαλές αναπαραγγελίες.

Aκτίνα Δράσης Μεταφορέα (Km)

Οι μεταφορικές Εταιρείες ή το προσωπικό παράδοσης της Εταιρείας πρέπει να ορίσει μια συγκεκριμένη ακτίνα εντός της οποίας μπορεί να κάνει παραδόσεις.

Διαχείριση παραγγελίας

Οι μεταφορείς μπορούν να αποδεχτούν ή να απορρίψουν παραγγελίες που τους αναθέτουν οι Εταιρείες σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Επικοινωνία

Κάντε κλικ και καλέστε τους Προμηθευτές και τους Πελάτες που είναι να παραδώσετε τα Εμπορεύματα. Εξοικονομώντας χρόνο συμβάλλοντας σε βελτιωμένες υπηρεσίες.

Πληροφορίες παραγγελιών

Η εφαρμογή παράδοσης παραθέτει όλα τα ID παραγγελιών με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία, την απόσταση και τα στοιχεία παράδοσης.

Πλοήγηση διαδρομής

Οι εφαρμογές των Μεταφορών πλοήγηση διαδρομής από και προς τις διευθύνσεις του Προμηθευτή και του Πελάτη για παραλαβή και παράδοση παραγγελιών αντίστοιχα.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο οδηγός μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία από την εφαρμογή του, λόγω πχ βλάβης του οχήματος ή άλλης κατάστασης.

Ειδοποιήσεις Push

Με την εφαρμογή παράδοσης, οι ειδοποιήσεις push αυξάνουν την ανταπόκριση, κρατώντας το προσωπικό παράδοσης ενήμερο για νέες παραγγελίες και άλλες σημαντικές πληροφορίες.