Συνεργαστείτε με το SupFolio
από Σήμερα!

Δημιουργούμε Στρατηγικές συνεργασίες που οδηγούν στην Επιτυχία
εσάς και τους πελάτες σας!

Τι είναι το
Πρόγραμμα Συνεργατών
Στο SupFolio πιστεύουμε και στοχεύουμε στη Δημιουργία μιας αξιακής Αλυσίδας στην οποία οι Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου θα βρίσκονται πλάι μας στο καινοτόμο έργο του SupFolio.

Η κοινότητα των ελεγμένων, πιστοποιημένων συνεργατών τεχνολογίας και λύσεων θα βοηθήσει τις Επιχειρήσεις που συμμετέχουν στα έργα του SupFolio να ενσωματώσουν τις λειτουργίες και δυνατότητες των Πλατφορμών μας στη καθημερινότητα τους.

SupFolio's Partner

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ

Προτείνετε, Προσφέρετε & Ενσωματώστε το SupFolio ως εργαλείο στους Πελάτες σας. Αναλάβετε τη τεχνική υποστήριξη του Λογαριασμού του Πελάτη, το Content Management & την Εκπαίδευση και Κερδίστε προμήθεια από κάθε μηνιαία συνδρομή των Πελατών σας στη Πλατφόρμα μας.

SupFolio's Ambassador

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Αξιοποιήστε τo SupFolio & γίνεται επίσημος Αντιπρόσωπος της Πλατφόρμας σε συγκεκριμένη Γεωργραφική Περιοχή. Συνεργασία σε πρωτοβουλίες co-marketing, κοινές προωθήσεις και προσπάθειες Ανάπτυξης του ολόκληρου του Οικοσυστήματος από την ανάπτυξη του Brand έως και τη Υποστήριξη με σκοπό τη δημιουργία μιας ισχυρής και επωφελής συνεργασίας και τα δύο μέρη.

Διαβάστε Περισσότερα  

Ενημέρωση - Πρόσκληση

Ενημερώστε, προσκαλέστε και εγγράψτε Επιχειρήσεις που συνεργάζεστε σε μία από τις λύσεις του SupFolio.

Παραμετροποίηση - Λειτουργία

Παραμετροποιήστε τον λογαριασμό του πελάτη σας, καταχωρήστε Προϊόντα και θέστε τον σε λειτουργία με ευκολία.

Ζητήστε τη Πληρωμή σας

Αιτηθείτε τη σύνδεση της Επιχείρησης που Υποστηρίξατε με τον Λογαριασμό σας και ζητήστε τη πληρωμή για τις υπηρεσίες σας.

Developers

Marketing

Σύμβουλοι

Freelancers

1

Λογαριασμός

Ο συνεργάτης αναλαμβάνει τη Παραμετροποίηση του Προφίλ της Εταιρείας, μια διαδικασία που μπορεί μερικές φορές να φαίνεται περίπλοκη.

2

Διασύνδεση

Εάν έχετε ήδη δικό σας Διαδικτυακό Κανάλι (E-Shop ή Συμμετοχή σε άλλες Πλατφόρμες), ο Partner διασφαλίζει την άμεση διασύνδεση τους.

3

Προϊοντική Διαχείριση

Ο συνεργάτης προετοιμάζει τα σχετικά αρχεία με όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα και τα ανεβάζει για Λογαριασμό της Εταιρείας.

4

Εκπαίδευση

Εφόσον δεν είναι εξοικειωμένη η Επιχείρηση με τις Πλατφόρμες Ηλεκτρονικού Εμπορίου τότε ο Partner αναλαμβάνει την Εκπαίδευση.

5

Υποστήριξη

Οι συνεργάτες μας εξασφαλίζουν ότι η επιχειρήσεις του SupFolio λαμβάνoυν συνεχή υποστήριξη και καθοδήγηση όταν αυτή ζητηθεί.

Ζητήστε να Μάθετε για το
Πρόγραμμα Ανταμοιβής
Πατήστε το Κουμπί και συμπληρώστε τη Φόρμα