Η Εταιρεία

Το SupFolio είναι μια καινοτόμος εταιρεία πληροφορικής και τεχνολογίας, αφιερωμένη στην ψηφιοποίηση των ψηφιακών συναλλαγών και ταυτόχρονα στην Επιχειρηματική Εφοδιαστική Αλυσίδα.

Η ιδέα για μια προηγμένη ψηφιακή Πλατφόρμα που θα απλοποιούσε και θα βελτίωνε τη διαχείριση του Προμηθευτικού Κύκλου και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας γεννήθηκε το 2019. Η επωνυμία SupFolio, που σημαίνει "Supplier's PortFolio" δηλαδή "Χαρτοφυλλάκιο των Προμηθευτών" υπογραμμίζει την κύρια εστίασή της στη διαχείριση και βελτιστοποίηση του χαρτοφυλακίου προμηθευτών.

Η Δομή της Εταιρείας!
Μία Εταιρεία | Μία Αξιακή Αλυσίδα
Η Φιλοσοφία μας
ΑΠΛΑ | ΕΥΚΟΛΑ | ΓΡΗΓΟΡΑ | ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Όραμα

Το όραμά μας είναι να γίνουμε η κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα που συνδέει εύκολα τις Επιχειρήσεις με τους Προμηθευτές τους.

Η Αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να καθιερώσουμε το SupFolio στην αγορά ως το απόλυτο εργαλείο Διαχείρισης Αγορών και Προμηθευτών για τις Επιχειρήσεις.

Οι Αξίες μας

Πιστεύουμε στο να σκεφτόμαστε Διάφορετικά, Πιστεύουμε στη Καινοτομία! Πιστεύουμε στο να δίνουμε Λύσεις στην Αγορά!

Εάν η Φιλοσοφία μας σας βρίσκει
στο ίδιο μήκος κύμματος
Τότε θέλουμε να σας ακούσουμε!
*
*
*
1

Αμεροληψία

Οι λύσεις μας έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι κανένας πελάτης δεν ευνοείται έναντι ενός άλλου, διατηρώντας ίσους όρους ανταγωνισμού για όλους. Πιστεύουμε στην παροχή μιας διαφανούς, αμερόληπτης πλατφόρμας όπου κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου, λαμβάνει τις ίδιες υπηρεσίες και ευκαιρίες υψηλής ποιότητας.

2

Χρόνος

Ίσως το πιο πολύτιμο στοιχείο σε μία σύγχρονη επιχείρηση – που ισοδυναμεί με χρήματα. Αγκαλιάζοντας αυτήν την αρχή, έχουμε σχεδιάσει σχολαστικά την πλατφόρμα μας για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του χρόνου σας. Διασφαλίζουμε ότι κάθε λεπτό στην πλατφόρμα μας συμβάλλει θετικά στην επιτυχία της επιχείρησής σας και είναι αποδοτικό.

3

Προσιτότητα

Έχουμε δημιουργήσει λύσεις λογισμικού που είναι προσβάσιμες σε κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το επίπεδο ψηφιακής πολυπλοκότητάς της. Είτε είστε ένα ανερχόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα είτε μια παραδοσιακή επιχείρηση με Φυσικό Κατάστημα, το λογισμικό μας έχει σχεδιαστεί για να είναι περιεκτικό και προσαρμόσιμο στις ανάγκες σας .

4

Κόστος Χρήσης

Η προσέγγισή μας έχει τις ρίζες της στη φιλοσοφία ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν πρέπει να επηρεάζει τη βιωσιμότητας του προμηθευτή. Με αυτή τη δέσμευση σχεδιάσαμε τις λύσεις έτσι ώστε να Επιτρέπουμε στους προμηθευτές να διατηρούν τα περιθώρια κέρδους τους σε Βιώσιμα Επίπεδα.

5

Χρηστικότητα

Στο τέλος της ημέρας, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πώς το λογισμικό πρέπει μεταφράζεται σε πραγματικά οφέλη για τον χρήστη του. Πρέπει να βελτιώνει απτά την καθημερινότητα του χρήστη, είτε μέσω της ενίσχυσης των πωλήσεων, είτε της εξοικονόμησης χρόνου ή της αποτελεσματικής οργάνωσης του.

 

Ίδρυση Εταιρείας

Σχεδιασμός & Έναρξη Κατασκευής SupFolio

1/7/2020
 

SupFolio | Partners

Ολοκλήρωση Πλατφόρμας Partners

31/8/2023
 

SupFolio | HoReCa

Ολοκλήρωση Πλατφόρμας HoReCa

31/1/2024
 

Early Access Program

Ανακοίνωση Προγράμματος Early Access με σκοπό τη πρώτη Γνωριμία με τη Πλατφόρμα και τη Δοκιμαστική Χρήση.

1/1/2024
Στόχος μας
Μια επιχείρηση που χρησιμοποιεί το SupFolio να γίνει καλύτερη επιχείρηση!